Bejelentkezés

Bögrés kefires kiflik
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves


Bögrés kefires kiflik
Rupáner Konyha
2025.3.1
Könnyű, 40-60 perc
234 kcal/fő
Alapanyagok
NaN g
Kefir zsíros (általános)
NaN csom.
Tojássárgája (általános) 1 db
NaN bgr.
Cukor kristály (általános)
NaN dkg
Élesztő (általános)
NaN tk. ( csapott )
Só, jódozott (általános)
NaN bgr.
Tej /Magyar/ 2,8 %
NaN bgr.
Liszt BL55 (általános)
NaN tk. ( csapott )
Só, himalája (általános)
NaN dkg
Vaj ( általános )
NaN tk. ( csapott )
Porcukor ( általános )
Eredetileg a recept 30 főre / darabra szólt.

Módosítsuk
0
+
-
Főre/adagra


A tápanyagtáblázat 1 főre/adagra vetítve jeleníti meg az értékeket!
Tápanyagtáblázat
KCAL
234
KJ
979
SZÉNHIDRÁT
40.2
AMELYBŐL CUKROK
4.6
ZSÍR
5.1
AMELYBŐL TELÍTETT ZSÍRSAVAK
2.8
ROST
1.8
FEHÉRJE
5.6
0.7
Kategóriák
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves
Elkészítés

Azért készítés megtaláljátok a megadott linknél, 1 db tápanyag érték itt láthatjátok amennyiben 30 db készül az egészből.

Forrás