Bejelentkezés

Bögrés kókuszrúd
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
tésztaétel
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves


Bögrés kókuszrúd
Rupáner Konyha
2025.3.1
Könnyű, 1-10 perc
213 kcal/fő
Ez egy banner
Ez egy banner
Alapanyagok
NaN dkg
Kókuszreszelék (általános)
NaN dl
Tej /Magyar/ 2,8 %
NaN bgr.
háztartási keksz Detki darált
NaN tk. ( csapott )
rum aroma Max Aroma Kingston
NaN ek. ( csapott )
kakaópor Szerencsi holland típusú
NaN bgr.
Cukor por (általános)
NaN bgr.
Porcukor ( általános )
NaN dkg
Vaj ( általános )
Eredetileg a recept 50 főre / darabra szólt.

Módosítsuk
0
+
-
Főre/adagra


A tápanyagtáblázat 1 főre/adagra vetítve jeleníti meg az értékeket!
Tápanyagtáblázat
KCAL
213
KJ
898
SZÉNHIDRÁT
34.6
AMELYBŐL CUKROK
16
ZSÍR
6.7
AMELYBŐL TELÍTETT ZSÍRSAVAK
4.2
ROST
0.5
FEHÉRJE
3.2
0.3
Ez egy banner
Ez egy banner
Kategóriák
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
tésztaétel
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves
Elkészítés

Az elkészítés megtaláljátok a megadott linkre kattintva, egy szelet tápanyag értékét láthatjátok, amennyiben 25-25 szeletre vágjátok szét az elkészített  rudakat.

Forrás
Ez egy banner
Ez egy banner