Bejelentkezés

Caprese csirkemell
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
tésztaétel
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves


Caprese csirkemell
MucsiNikol
2025.3.1
Könnyű, 10-20 perc
389 kcal/fő
1 értékelés alapján
Ez egy banner
Ez egy banner
Alapanyagok
NaN g
Csirkemell ( általános )
NaN g
Paradicsom (általános)
NaN g
Vöröshagyma (általános)
NaN g
mozzarella zsíros, lágy sajt Szarvasi
NaN dl
balzsamecet 6% Despar modenai
NaN dl
olívaolaj Bertolli Originale extra szűz
Eredetileg a recept 4 főre / darabra szólt.

Módosítsuk
0
+
-
Főre/adagra


A tápanyagtáblázat 1 főre/adagra vetítve jeleníti meg az értékeket!
Tápanyagtáblázat
KCAL
389
KJ
1572
SZÉNHIDRÁT
4.5
AMELYBŐL CUKROK
3.1
ZSÍR
15.5
AMELYBŐL TELÍTETT ZSÍRSAVAK
6.8
ROST
1
FEHÉRJE
55.2
0.3
Ez egy banner
Ez egy banner
Kategóriák
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
tésztaétel
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves
Elkészítés
A receptben az alapanyagok közé a felhasznált fűszereket külön nem tüntettem fel, használjunk ízlés szerint kakukkfüvet, oregánót, bazsalikomot, sót, őrölt borst.
A csirkemellfiléket hosszában kettévágjuk, mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk és állni hagyjuk kb. 10 percet.
Előkészítjük a paradicsomos ragu hozzávalóit, a hagymát, fokhagymát finomra vágjuk, a koktélparadicsomokat félbe vágjuk, a mozzarellát pedig felszeljük.
Egy nagyobb serpenyőben az olívaolajon a filék mindkét oldalát megsütjük.
Amikor végeztünk a hús elősütésével, a visszamaradt zsiradékba tesszük a zöldségeket és a fűszereket, kb. 5 perc alatt fedővel lefedve megfőzzük.
Amíg fő a paradicsomos ragu, addig a csirkemellekre rakosgatjuk a mozzarellaszeleteket, és teszünk rá friss, vagy morzsolt szárított bazsalikomot. Végül befedjük egy másik csirkemelldarabbal.
Az elkészült paradicsomragut egy tepsibe öntjük és a mozzarellás bazsalikomos csirkemelleket ráhelyezzük szép sorban.
A 180 C fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sül.
Forrás
Ez egy banner
Ez egy banner
Értékelések