Bejelentkezés

Fordított almatorta
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
tésztaétel
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves


Fordított almatorta
Szécsi Szilvi
2025.3.1
Könnyű, 20-40 perc
288 kcal/fő
Ez egy banner
Ez egy banner
Alapanyagok
NaN dkg
Liszt BL55 (általános)
NaN dkg
Cukor kristály (általános)
NaN kk. ( csapott )
Só, himalája (általános)
NaN kg
Alma (általános)
NaN kk. ( csapott )
Fahéj, őrölt (általános)
NaN ml
Víz, ivóvíz
NaN dkg
Porcukor ( általános )
NaN dkg
Vaj ( általános )
Eredetileg a recept 16 főre / darabra szólt.

Módosítsuk
0
+
-
Főre/adagra


A tápanyagtáblázat 1 főre/adagra vetítve jeleníti meg az értékeket!
Tápanyagtáblázat
KCAL
288
KJ
1058
SZÉNHIDRÁT
35.4
AMELYBŐL CUKROK
22.2
ZSÍR
15.6
AMELYBŐL TELÍTETT ZSÍRSAVAK
10
ROST
2
FEHÉRJE
1.8
0
Ez egy banner
Ez egy banner
Kategóriák
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
tésztaétel
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves
Elkészítés
Az alapanyagokat külön bontva tésztára 
Tészta

25 dkg búzaliszt

dkg porcukor

½ kiskanál 

20 dkg hideg vaj

40 ml víz

 

Karamellszósz

15 dkg cukor

40 ml víz

1 kg alma

kiskanál fahéj

dkg cukor

10 dkg vaj  

A tápanyag számításnál 16 szelettel számoltunk.
Az elkészítésről szóló videót keressétek az alábbi linknél.
Forrás
Ez egy banner
Ez egy banner