Bejelentkezés

Görög salàta
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
tésztaétel
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves


Görög salàta
Gréta
2025.3.1
Könnyű, 1-10 perc
313 kcal/fő
Ez egy banner
Ez egy banner
Alapanyagok
NaN ml
Olivaolaj (általános)
NaN ml
Citromlé, friss (általános)
NaN dkg
Paradicsom (általános)
NaN dkg
Uborka (általános)
NaN dkg
Vöröshagyma (általános)
NaN dkg
Olivabogyó (általános)
NaN dkg
sajt GÖRÖG FEHÉR NÖVÉNYI SAJT VIOLIFE
NaN dkg
jégsaláta SPAR szeletelt
Eredetileg a recept 4 főre / darabra szólt.

Módosítsuk
0
+
-
Főre/adagra


A tápanyagtáblázat 1 főre/adagra vetítve jeleníti meg az értékeket!
Tápanyagtáblázat
KCAL
313
KJ
1330
SZÉNHIDRÁT
19.1
AMELYBŐL CUKROK
5.3
ZSÍR
26.3
AMELYBŐL TELÍTETT ZSÍRSAVAK
17.4
ROST
2.5
FEHÉRJE
2.9
1.1
Ez egy banner
Ez egy banner
Kategóriák
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
tésztaétel
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves
Elkészítés
A hozzàvalókat megtisztítjuk, eldaraboljuk. Óvatosan össsze forgatjuk, hozzá adjuk az eldarabolt sajtot. Az olívaolajat össze keverjük a citromlével. Ízlés szerint sózzuk ill tehetünk hozzà szárított bazsalikomot. Az öntettel leöntjük a salàtát.
Forrás
Ez egy banner
Ez egy banner