Egyenként kinyújtjuk a leveles tésztát sütőtepsink méretére, majd a tepsi hátára sütőpapírt terítünk, és ráhelyezzük az egyik lapot. Villával megszurkáljuk, és előmelegített (220 °c-os) sütőbe, 8-10 perc alatt világosra sütjük. Kivesszük, majd hagyjuk kihűlni. A krémhez felverjük keményre a tojásfehérjéket pici sóval. Egy nagyobb lábasban a tojássárgákat elkeverjük 4 kanál cukorral, 4 kanál tejjel és a pudingporokkal. A többi tejhez hozzáadjuk a cukrot, és felforrósítjuk, majd óvatosan apránként elkezdjük hozzákavarni a tojássárgás pudingporhoz. Fontos, hogy a forró tejet apránként adjuk a tojásos masszához, és akkor önthetjük bátrabban a forró tejet ha látjuk, hogy nem fog összecsomósodni. Az egészet visszatesszük a tűzre, és állandó kavargatás mellett főzzük alacsony hőfokon amíg besűrűsödik. Amikor sűrű, két-három adagban hozzáadjuk a tojásfehérjékből vert habot, és folyamatos kavarás mellett 1-2 percig a habbal is főzzük még. Majd hagyjuk kb. fél órát hűlni. Tálcára, vagy tepsibe helyezzük az egyik lapot. Ráöntjük a krémet (még melegen), és ráhelyezzük a második lapot. Egy picit rányomkodjuk teljes felületén, hogy a felső lap is mindenhol érintkezzen a krémmel. Hűtőbe tesszük, hogy szépen össze álljon, esetleg egy másik tepsivel, tálcával kicsit le is súlyozhatjuk, hogy teljesen össze álljon. Kockára vágva porcukrozva tálaljuk.
A tápanyag értékét 1 kockának láthatjátok, ha az adott mennyiséget 30 kockákra vágjátok.