Bejelentkezés

Húsvéti paprikás kalács
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
tésztaétel
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves


Húsvéti paprikás kalács
Dia-Wellness Konyha
2025.3.1
Könnyű, 40-60 perc
89 kcal/fő
Ez egy banner
Ez egy banner
Alapanyagok
NaN ml
Olivaolaj (általános)
NaN db
Tojás egész (általános) 1 db 52g
NaN dkg
Élesztő (általános)
NaN dl
Tej /Magyar/ 2,8 %
NaN tk. ( csapott )
Só, himalája (általános)
NaN dkg
Liszt Dia-Wellness-50 Tönkölybúzás lisztkeverék
NaN kk. ( csapott )
Enzim-mix
NaN dkg
Vaj ( általános )
Eredetileg a recept 20 főre / darabra szólt.

Módosítsuk
0
+
-
Főre/adagra


A tápanyagtáblázat 1 főre/adagra vetítve jeleníti meg az értékeket!
Tápanyagtáblázat
KCAL
89
KJ
373
SZÉNHIDRÁT
6.6
AMELYBŐL CUKROK
0.6
ZSÍR
3.6
AMELYBŐL TELÍTETT ZSÍRSAVAK
1.1
ROST
2.9
FEHÉRJE
6
0.6
Ez egy banner
Ez egy banner
Kategóriák
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
tésztaétel
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves
Elkészítés
Ízlés szerint kell még pirospaprika és esetleg só.
A tésztát bedagasztom, duplájára kelesztem. Négyzet alakúra nyújtom, majd megkenem a puha vaj, kevés só és pirospaprika keverékével. Feltekerem, pihentetem 25 percig. A tetejét tojással lekenem, majd, ha megszáradt, akkor még egyszer átkenem. Előmelegített sütőben légkeverésen, 180 fokon pirosra sütöm.

A tápanyag értékét egy szeletnek láthatjátok ha 20 szeletre vágjátok az egészet.
Recept: Oláhné Szolnoki Mariann
Forrás
Ez egy banner
Ez egy banner