Bejelentkezés

Kaszinótojás amit kár kihagyni
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves


Kaszinótojás amit kár kihagyni
Sajátrecept
2025.3.1
Könnyű, 10-20 perc
86 kcal/fő
Alapanyagok
NaN db
Tojás egész (általános) 1 db 52g
NaN ek. ( csapott )
Cukor kristály (általános)
NaN ek. ( csapott )
Mustár (általános)
NaN ek. ( csapott )
Majonéz (általános)
NaN g
Tejföl /Magyar/ 20 %
NaN g
májas Nádudvari glutén- és laktózmentes sertés
NaN ek. ( csapott )
Piros Arany csemege ételízesítő paprikakrém Univer Magyar Ízek
Eredetileg a recept 20 főre / darabra szólt.

Módosítsuk
0
+
-
Főre/adagra


A tápanyagtáblázat 1 főre/adagra vetítve jeleníti meg az értékeket!
Tápanyagtáblázat
KCAL
86
KJ
374
SZÉNHIDRÁT
1.6
AMELYBŐL CUKROK
1.4
ZSÍR
6.7
AMELYBŐL TELÍTETT ZSÍRSAVAK
2.5
ROST
0
FEHÉRJE
4.3
0.2
Kategóriák
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves
Elkészítés
A tojásokat megfőzöm keményre, majd ketté vágom és kiveszem a sárgáját belőle. A sárgáját villával össze töröm, majd hozzá teszem a májkrémet meg a paprikakrémet. Ízlés szerint sóval, borssal ízesíthető még ( a gyerekeim miatt én nem szoktam borsot tenni bele, ill vigyázni kell a sóval is mert a paprikakrém is sós ). Az elkészült krémet kiskanállal vissza kanalazom a fél tojásfehérjékbe kissé púposan. A tejfölt, mustárt, majonézt kikeverem a cukorral és a tojásokra kanalazom, majd paprikakrém pöttyel díszítem.

Alacsony szénhidrát tartalma miatt ilyen diétát követők is bátran fogyaszthatják, de a kalória sem túl sok egy kész tojàsban.
Forrás