Bejelentkezés

Lecsó háziasan
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
tésztaétel
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves


Lecsó háziasan
Gréta
2025.3.1
Könnyű, 10-20 perc
255 kcal/fő
Ez egy banner
Ez egy banner
Alapanyagok
NaN ek. ( csapott )
Cukor kristály (általános)
NaN kg
Paprika, fehér (tv),lecsó (általános)
NaN kg
Paradicsom (általános)
NaN kg
Vöröshagyma (általános)
NaN ml
Olaj Napraforgó olaj ( általános )
Eredetileg a recept 4 főre / darabra szólt.

Módosítsuk
0
+
-
Főre/adagra


A tápanyagtáblázat 1 főre/adagra vetítve jeleníti meg az értékeket!
Tápanyagtáblázat
KCAL
255
KJ
1126
SZÉNHIDRÁT
56.7
AMELYBŐL CUKROK
24.7
ZSÍR
3.8
AMELYBŐL TELÍTETT ZSÍRSAVAK
0.3
ROST
9.5
FEHÉRJE
7.5
0
Ez egy banner
Ez egy banner
Kategóriák
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
tésztaétel
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves
Elkészítés

A vöröshagymát megdinsztelem az olajon, hozzá adom paprikát, paradicsomot és készre főzöm. Amikor hozzá adom a paprikát akkor sózom, mert attól levet enged. Amennyiben az így engedett lé plusz a paradicsom leve nem elég, akkor kevés víz adható hozzá. A végén kevés cukorral elveszem a paradicsom savasságát. Tojással, virslivel, tarhonyával ízlès szerint dúsítható. Egy adag tápanyag értèkét láthatjátok.

Forrás
Ez egy banner
Ez egy banner