Bejelentkezés

Mákos háromszög
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
tésztaétel
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves


Mákos háromszög
Gréta
2025.3.1
Közepes, 20-40 perc
98 kcal/fő
Ez egy banner
Ez egy banner
Alapanyagok
NaN db
Tojás egész (általános) 1 db 52g
NaN g
Élesztő (általános)
NaN kk. ( csapott )
Só, tengeri (általános)
NaN g
liszt búzafinomliszt BL 55 Nagyi titka
NaN g
liszt tönkölybúzaliszt Nagyi titka teljes kiőrlésű
NaN ml
tejszínhab habtejszín 30% Oké! UHT
NaN g
1:4 Édesítő CUKORHELYETTESÍTŐ 1:4 DIA-WELLNESS
NaN g
Búzasikér (általános)
NaN ml
Víz, ivóvíz
Eredetileg a recept 15 főre / darabra szólt.

Módosítsuk
0
+
-
Főre/adagra


A tápanyagtáblázat 1 főre/adagra vetítve jeleníti meg az értékeket!
Tápanyagtáblázat
KCAL
98
KJ
413
SZÉNHIDRÁT
13.4
AMELYBŐL CUKROK
0.4
ZSÍR
2.7
AMELYBŐL TELÍTETT ZSÍRSAVAK
1.6
ROST
1.7
FEHÉRJE
4.9
0.1
Ez egy banner
Ez egy banner
Kategóriák
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
tésztaétel
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves
Elkészítés
Tésztát dagasztunk a hozzávalókból, duplájára kelesztjük. Amikor megkelt vékonyra nyújtjuk. Megkenjük a töltelékkel, feltekerjük mint a bejglit és háromszög alakúra vágjuk. Pihen még a tepsin 25 percet, tetejét megkenjük felvert tojással, 170 fokon 25-30 perc, tűpróbával ellenőrizni kell.
Töltelékhez; 200 g darált mákhoz, lereszeltem egy nagyobb almát, fahéjjal citrommal ízesítettem. Ragadósnak kell legyen, én a tészta dagasztása  közben már elkészítettem, hogy a mák fel tudja szívni az almát.
Ez egy banner
Ez egy banner