Bejelentkezés

Mézes mesekeksz bögrésen – kekszpecséthez is
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves


Mézes mesekeksz bögrésen – kekszpecséthez is
Rupáner Konyha
2025.3.1
Könnyű, 20-40 perc
82 kcal/fő
Alapanyagok
NaN db
Tojássárgája (általános) 1 db
NaN bgr.
Méz (általános)
NaN bgr.
Liszt BL55 (általános)
NaN tk. ( csapott )
szegfűbors Horváth Rozi őrölt
NaN tk. ( csapott )
vanília kivonat aroma Szilas Max Aroma
NaN dkg
Vaj ( általános )
NaN tk. ( csapott )
fahéj Horváth Rozi őrölt
NaN bgr.
Porcukor ( általános )
Eredetileg a recept 50 főre / darabra szólt.

Módosítsuk
0
+
-
Főre/adagra


A tápanyagtáblázat 1 főre/adagra vetítve jeleníti meg az értékeket!
Tápanyagtáblázat
KCAL
82
KJ
344
SZÉNHIDRÁT
12.6
AMELYBŐL CUKROK
3.8
ZSÍR
2.8
AMELYBŐL TELÍTETT ZSÍRSAVAK
1.7
ROST
0.4
FEHÉRJE
1.4
0
Kategóriák
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves
Elkészítés

Az elkészítés megtaláljátok a megadott linke kattintva, 1 db tápanyag értékét láthatjátok amennyiben 50 db készül az egészből.

Forrás