Bejelentkezés

Mustáros tokány
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
tésztaétel
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves


Mustáros tokány
Sajátrecept
2025.3.1
Könnyű, 40-60 perc
667 kcal/fő
Ez egy banner
Ez egy banner
Alapanyagok
NaN kg
Sertés lapocka (általános)
NaN ek. ( csapott )
Mustár (általános)
NaN ek. ( csapott )
Tejföl /Magyar/ 20 %
NaN ek. ( csapott )
liszt búzafinomliszt BL 55 Nagyi titka
NaN kk. ( csapott )
fokhagymakrém Univer Magyar Ízek
NaN ek. ( csapott )
vöröshagymakrém Univer Magyar Ízek
NaN ek. ( csapott )
Zsír sertés ( általános )
Eredetileg a recept 4 főre / darabra szólt.

Módosítsuk
0
+
-
Főre/adagra


A tápanyagtáblázat 1 főre/adagra vetítve jeleníti meg az értékeket!
Tápanyagtáblázat
KCAL
667
KJ
3418
SZÉNHIDRÁT
4.4
AMELYBŐL CUKROK
1.4
ZSÍR
50.9
AMELYBŐL TELÍTETT ZSÍRSAVAK
16.7
ROST
0.2
FEHÉRJE
43.8
1.1
Ez egy banner
Ez egy banner
Kategóriák
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
tésztaétel
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves
Elkészítés
A husit csíkokra darabolom, majd egy kanál zsíron elkezdem párolni. Amikor levet enged hozzá adom a vöröshagymakrémet, fokhagymakrémet, mustárt, sózom, borsozom és tovább párolom. Ha elfövi a levet de még nem puha a husi vizet adok hozzá. Amikor már puha a tejfölt kikeverem a liszttel kevés vízzel és hozzá adom a husihoz. Pár percig főzöm és rizzsel vagy tésztával tálalom.
Forrás
Ez egy banner
Ez egy banner