Bejelentkezés

Rákóczi túrós
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves


Rákóczi túrós
Szécsi Szilvi
2025.3.1
Könnyű, 40-60 perc
236 kcal/fő
Alapanyagok
NaN dkg
Liszt BL55 (általános)
NaN dkg
Margarin, sütő (általános)
NaN dkg
Túró, félzsíros tehéntúró (általános)
NaN db
Tojás fehérje (általános) 1db
NaN db
Tojássárgája (általános) 1 db
NaN dkg
Cukor kristály (általános)
NaN dkg
Sárgabarack lekvár ( általános )
NaN ek. ( csapott )
Tejföl /Magyar/ 20 %
NaN dkg
Cukor por (általános)
NaN db
Citrom reszelt héja 1 db 10g
Eredetileg a recept 20 főre / darabra szólt.

Módosítsuk
0
+
-
Főre/adagra


A tápanyagtáblázat 1 főre/adagra vetítve jeleníti meg az értékeket!
Tápanyagtáblázat
KCAL
236
KJ
998
SZÉNHIDRÁT
27.7
AMELYBŐL CUKROK
17.2
ZSÍR
9.8
AMELYBŐL TELÍTETT ZSÍRSAVAK
1.8
ROST
0.4
FEHÉRJE
8.4
0
Kategóriák
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves
Elkészítés
Az elkészítésről a videót megtaláljátok a linkre kattintva. Ügyeljetek rá, hogy az alapanyagokból mi kerül a tésztába és mi a töltelékbe. 
Forrás