Bejelentkezés

Rakott krumpli
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
tésztaétel
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves


Rakott krumpli
Sajátrecept
2025.3.1
Közepes, 60-90 perc
686 kcal/fő
Ez egy banner
Ez egy banner
Alapanyagok
NaN db
Tojás egész (általános) 1 db 52g
NaN kg
Burgonya (általános)
NaN g
Tejföl /Magyar/ 20 %
NaN dkg
kolbász Gyulai
NaN ek. ( csapott )
Zsír Kacsazsír (általános)
Eredetileg a recept 10 főre / darabra szólt.

Módosítsuk
0
+
-
Főre/adagra


A tápanyagtáblázat 1 főre/adagra vetítve jeleníti meg az értékeket!
Tápanyagtáblázat
KCAL
686
KJ
2991
SZÉNHIDRÁT
39.1
AMELYBŐL CUKROK
5.2
ZSÍR
46.7
AMELYBŐL TELÍTETT ZSÍRSAVAK
23.2
ROST
4.4
FEHÉRJE
27.1
1.9
Ez egy banner
Ez egy banner
Kategóriák
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
tésztaétel
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves
Elkészítés
Megfőztem a krumplit és a tojást, ezt követően tűzálló tál alját kikentem a zsírral majd karikára vágva a krumplit bele pakoltam. Megsóztam ízlés szerint, lekentem tejföllel, majd a főtt tojást rétegeztem rá, erre került a kolbász, ezt is megkentem vékonyan tejföllel. Következett egy újabb réteg krumpli, rá tejföl majd tojàs , ill sóztam ízlés szerint. Végül még egy réteg krumpli és rajta újra tejföl. Előmelegített sütőben 180 fokon készre pirítottam.
Forrás
Ez egy banner
Ez egy banner