Bejelentkezés

Tepertős Pogácsa
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
tésztaétel
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves


Tepertős Pogácsa
Dia-Wellness Konyha
2025.3.1
Közepes, 60-90 perc
93 kcal/fő
Ez egy banner
Ez egy banner
Alapanyagok
NaN db
Tojás egész (általános) 1 db 52g
NaN tk. ( csapott )
Só, tengeri (általános)
NaN dkg
Teavaj, magyar
NaN dl
Tej /Magyar/ 2,8 %
NaN dkg
élesztő Budafoki gluténmentes sütőélesztő
NaN dkg
liszt DIA-WELLNESS LISZTKEVERÉK 50 %
NaN tk. ( csapott )
Búzasikér (általános)
Eredetileg a recept 25 főre / darabra szólt.

Módosítsuk
0
+
-
Főre/adagra


A tápanyagtáblázat 1 főre/adagra vetítve jeleníti meg az értékeket!
Tápanyagtáblázat
KCAL
93
KJ
388
SZÉNHIDRÁT
8
AMELYBŐL CUKROK
0.3
ZSÍR
3.4
AMELYBŐL TELÍTETT ZSÍRSAVAK
0.3
ROST
4
FEHÉRJE
5.6
0.7
Ez egy banner
Ez egy banner
Kategóriák
Desszertek
Dia-wellness
Torták
Vacsora
Könnyű
Egyszerű
Gyors
Levesek
Főzelékek
Tészták
tésztaétel
Csirkéből
Pizza
Rupáner
Zellei Tündi
Muffin
Főételek
Szendvicsek
Aprósütemények
Befőttek
Bögrés
Ebéd
Édesek
Egytálételek
Előételek
Fagyik
Felfújtak
Halételek
Házias
Húsételek
Italok
Kelt tészták
Kenyerek
Köretek
Krémleves
Lekvárok
Olasz
Pizzák
Pogácsák
Pörköltek
Puding
Sajtos
Saláták
Savanyúságok
Sertéshúsból
Sósak
Sült étel
Sülthús
Sütemények
Szárnyasétel
Tokányok
Töltött
Ünnepi
Zöldségek
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Kevés szénhidrát
Alacsony CH
Keves kalória
Ketogén
Keto
Tojás
Túrós
Lowcarb
Leves
Elkészítés
Oláhné Szolnoki Mariann receptje:

Az alapanyagokat összegyúrás után ( élesztőt elkeverve a tejben ) 30 percig hagyni kell kelni, majd kinyújtás után apróra vagdalt tepertővel meg őrölt borssal meg kell szórni. 3x hajtogattam, közben 20 percenként pihent. Kb 1 cm vastagra nyújtottam, tojással lekentem és a tetejére dinsztelt hagymakockákat tettem. 190 fokon pirosra sütöttem.

Bérchalmi Judit Megjegyzése:
Most 30 dkg.DW 50-t és 20 dkg Ch mínusz lisztet használtam és a dínsztelt hagymát közé tettem.
Forrás
Ez egy banner
Ez egy banner